I-Real verbindt mensen, installaties en sensoren met intelligente software voor integraal en efficiënt beheer. I-Real staat voor Interactive Reality.

Sinds haar bestaan heeft I-Real haar gebruikers laten ervaren dat mensen, objecten en sensoren in het veld onderling efficiënt en interactief kunnen samenwerken. Interactive Reality betekent dat onderliggende data worden ontsloten uit fysieke technische installaties, teneinde hiermee intelligente beslissingen te nemen die wordt gebruikt voor automatische sturing.

Door efficiënt beheer helpt I-Real beheerders van de publieke ruimte slimmer, duurzamer en goedkoper te opereren.

Lees meer over de oorsprong van I-Real

 

Ons Smart City concept

Met de oplossingen van I-Real kan de publieke ruimte efficiënter worden beheert op vrijwel alle aspecten. Dit geldt voor gemeenten, waterschappen, provincies en een groeiend aantal multi-site organisaties. Alle systemen zijn geïntegreerd, waardoor een gebruiker slechts één systeem hoeft te raadplegen. Gemeenten die gebruik maken van slimme aansturing van de publieke ruimte worden dan ook "Smart Cities" genoemd. Dit kan zelfstandig, of juist in samenwerkingsverband met andere gemeenten, provincies en Waterschappen.

Sense

De software van I-Real communiceert met vrijwel alle type PLC's of besturingscomputers, ongeacht het merk of type. Daar waar lokale intelligentie niet beschikbaar is, wordt gebruik gemaakt van onze eigen ontwikkelde dataloggers met sensoren.

Connect

Om een verbinding tot stand te brengen tussen het object en de servers wordt gebruik gemaakt van geavanceerde telecommunicatie. De verzamelde data wordt via een beveiligde, vaak draadloze, verbinding naar uw database verzonden.

Collect

De gegevens worden verzameld en in het systeem in databases verwerkt. De data wordt automatisch gevalideerd, waardoor de betrouwbaarheid toeneemt. Door koppelingen met systemen van derden wordt gegevensuitwisseling geoptimaliseerd.

Manage

De verzamelde data geven u inzicht in de effectiviteit van uw systemen. Data-analyse draagt bij aan efficiënt management en onderbouwde beslissingen. Het systeem genereert overzichtelijke grafieken en duidelijke management rapportages.

Control

Met de verzamelde informatie kunt u uw installaties en processen controleren en optimaliseren. De data wordt door het systeem gebruikt voor het automatisch genereren van acties. Dit leidt tot efficiënt waterketenbeheer op korte en lange termijn.

Wat zijn uw voordelen?

Betere kwaliteit

Optimalisering van operationeel beheer draagt bij aan voorkomen, dan wel beperken van calamiteiten en storingen.

Lagere kosten

Investeringen vinden plaats op basis van feiten en niet alleen op aannames.

Duurzamer

Slim aansturen leidt tot verlenging levensduur installaties, kostenreductie en energiebesparingen.

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98