PHP-Webdev Meetup sessie PHP/Webdev Meetup event: 14-10

De Energiebeurs is niet het enige evenement waar I-Real aan deelneemt de komende weken. Zo organiseert I-Real een ‘PHP-Webdev Meetup sessie‘ over de ontwikkelmethoden state patern en state machines. Deze bijeenkomst is de eerste in een reeks van ‘Meetup sessies’, speciaal georganiseerd door en voor ontwikkelaars die zich bezig houden met het ontwikkelen en onderhouden van complexe internettoepassingen in de ´programmeertalen´ Java en PHP.

Doelgroep
Onze mensen hebben de passie om op zoek te gaan naar nieuwe toepassingen van de technieken en vinden het leuk om op de hoogte te blijven van nieuwe ontwikkelingen in het vakgebied en de markt. Om dit te ondersteunen en om kennisdeling en kennisverrijking te stimuleren, heeft I-Real het initiatief genomen om een Meetup community te starten, gericht op alle PHP ontwikkelaars of webdevelopers in de regio. De community verzameld zich niet alleen online, maar ontmoeten elkaar dus ook fysiek op verschillende locaties.

Meetup sessie
De eerste bijeenkomst van de meetup groep ‘PHP-Webdev Achterhoek’ staat geplannend voor woensdag 14 oktober as. en wordt gehost door I-Real. Tijdens de eerste sessie verbreden we onze horizon, door te kijken naar state machines en het state pattern. ‘Key note speaker’ Rick Kuipers laat je zien dat deze concepten hun plaats in de PHP wereld verdienen. Tijdens een live coding sessie deelt hij een aantal favoriete PhpStorm features en shortcuts. Kortom, we bekijken de elePHPant in zijn natuurlijke leefomgeving…
Interesse om de sessie kosteloos bij te wonen? Geef u dan nu op!

Over Meetup.com
Meetup is ‘s werelds grootste netwerk van lokale groepen. Meetup maakt het makkelijk lokale bijeenkomsten te organiseren, of aan te sluiten bij één van de duizenden bestaande Meetup groepen, zowel online als fysiek. Meetup’s missie is de lokale community nieuw leven in te blazen en mensen wereldwijd te helpen nieuwe Meetup groepen te initiëren.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98