PHP-Webdev Achterhoek Meetup PHP/Webdev meetup event: 14-10

Live ‘ElePHPant’-coding sessie met state patternLogo Meetup PHP-Webdev Achterhoek

Ben je PHP’er of webdeveloper? Dan nodigen wij je vanuit Meetupgroep PHP-Webdev Achterhoek en I-Real graag uit voor een zeer interessante PHP-sessie van Rick Kuipers, PHP-goeroe pur sang. Deelname aan deze sessie is geheel gratis.

Live coding sessie
State machines en het state pattern lijken behoorlijk onderschat in de wereld van PHP. Tijdens de sessie wil Rick jouw horizon verbreden, door je te laten zien dat deze concepten hun plaats in de PHP wereld verdienen. Tijdens een live coding sessie ontdek je wat state pattern voor de wereld van webapplicaties betekent. En er wordt gekeken naar de state machine, hoe dit anders is dan het state pattern en hoe we dit kunnen toepassen in ons eigen werkveld. Ook deelt Rick een aantal favoriete PhpStorm features en shortcuts.

Resultaat
Je gaat naar huis met een solide basiskennis over het state pattern/state machine en de kunde om deze ook toe te passen. Uiteraard is er ook voldoende tijd om in te gaan op jouw vragen. Na afloop van de meetup sessie krijg je een lijst met handige handvatten, welke je helpen bij het introduceren van deze concepten binnen jouw eigen projecten.

Klik op de link, meld je nu gratis aan en beleef de ‘ElePHPant’ in zijn natuurlijke leefomgeving!

Programma:
Wat
Live ‘ElePHPant’-coding sessie met state pattern, gepresenteerd door PHP-goeroe Rick Kuipers

Wanneer
Woensdag 14 oktober 2015 van 18.30 – 21.30 uur
18.30 u – Intro
19.00 u – Foods
20.00 u – Talk
21.00 u – Closing & drinks

Waar
I-Real bv
Stationsweg 30
7061 CT Terborg

Meer info: www.meetup.com/PHP-Webdev-Achterhoek-Meetup of via Chris Belterman van I-Real: c.belterman@i-real.nl of 0314 366 600.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98