10e Aqua Nederland Vakbeurs

Stand I-Real ANVOp  15, 16 en 17 maart jl. vond de decennium editie van de Aqua Nederland Vakdagen plaats in de Evenementenhal in Gorinchem. Exposanten, bezoekers en organisatie kijken terug op een drukbezochte beurs.  Bijna 10.000 bezoekers bezochten de 10e editie van de vakbeurs.

Ook I-Real kijkt terug op een erg geslaagde beurs. Op onze stand hebben wij in drie dagen veel bestaande relaties mogen begroeten en nieuwe zakelijke contacten kunnen opdoen.

Graag willen wij u danken voor uw bezoek aan onze stand. De bezoekersaantallen geven aan dat de Aqua Nederland Vakbeurs nog altijd erg populair is in de Nederlandse watermarkt. Wij hopen u daarom volgend jaar (weer) te mogen begroeten in de Evenementenhal in Gorinchem.

P8 gebruikersdag
Op de eerste dag van de Aqua Nederland Vakbeurs, vond in het provinciehuis Utrecht de jaarlijkse P8 gebruikersdag plaats. Er waren ruim 40 deelnemers aanwezig, afkomstig van provincies, waterschappen en gemeenten. Tijdens een interactieve sessie werd er op basis van stellingen gediscussieerd over de markt, de P8 applicatie en toekomstige ontwikkelingen. De sessie werd ondersteund door presentaties over beveiliging van data en van Van Ameyde Waarderingen.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98