De veelzijdigheid van H2gO

H2gO logoH2gO wordt door diverse typen organisaties gebruikt voor een breed scala aan toepassingen. Gelukkig is de applicatie zo ingericht dat juist de veelzijdigheid één van de sterke punten vormt. Veel organisaties gebruiken H2gO als lokaal beheersysteem. Maar bij diverse samenwerkingsverbanden wordt de applicatie als regionale hoofdpost ingezet. Op welke manier de het systeem ook wordt gebruikt, met één druk op de knop is de beheerder in staat alle verschillende meetnetten inzichtelijk te krijgen; Of het nu gaat om rioolgemalen en randvoorzieningen, grondwatermeetpunten of neerslagmeters, alle objecten kunnen vanuit dezelfde applicatie beheerd worden.

Efficiënt beheer
Samenwerken in de waterketen wordt steeds belangrijker. Het waterbeheer moet efficiënter en gemeenten en waterschappen moeten meer bereiken met minder middelen. H2gO speelt hier een belangrijke rol in. Door alle soorten waterobjecten onder te brengen in één telemetriesysteem, krijgen de gebruikers meer inzicht in de prestaties van de gehele waterketen. Dit leidt tot efficiënt beheer op basis van feiten en het uit- of afstellen van investeringen.

Kennis
Inhoudelijk goede kennis van het werkelijke functioneren van de (afval)watersystemen binnen de gemeente en/of regio is essentieel om de doelmatigheid van de waterketen te verbeteren met behoud van kwaliteit. H2gO verhoogt de kennis van de verantwoordelijken binnen de regio. En deze wordt gewaarborgd door het centraal vast te leggen. Hierdoor wordt het risico beperkt dat kennis verloren gaat op het moment dat werknemers de organisatie verlaten. Ook kunnen andere organisaties of adviesbureau´s toegang krijgen tot (bepaalde) gegevens, waarmee snelle en eenduidige overdracht wordt bevorderd.

Onafhankelijkheid
H2gO opereert merkonafhankelijk. De applicatie communiceert met alle installaties, ongeacht type, merk of leverancier. Dit betekent dat de beheerder desgewenst zijn eigen regelstations kan inzetten. Het is dan ook mogelijk koppelingen te maken met reeds bestaande installaties in het veld. Deze onafhankelijkheid geldt niet alleen voor koppelingen met hardware, maar ook met bestaande softwareapplicaties van derden.

I-Real Smart CitySmart City
Steeds meer organisaties zijn bezig met het Smart City concept; het slim verbinden van mensen, objecten, middelen en systemen. Organisaties die gebruik maken van het telemetriesysteem van I-Real, kunnen voor het slim aansturen en beheren van de publieke ruimte, hun water-, verkeer- en energiemonitoringsystemen integreren. De gebruiker hoeft slechts één systeem te raadplegen om de gegevens van alle verschillende installaties te monitoren en aan te sturen. Zo kan het systeem bijvoorbeeld automatisch een omleiding instellen met het Dynamisch Route Informatie Paneel (DRIP), wanneer bij hevige neerslag een weg afgesloten moet worden.

De veelzijdigheid van H2gO beperkt zich dus niet tot functioneel niveau, maar kan dus ingezet worden voor een uitgebreid pakket aan toepassingen.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98