December actie met uitreiking smartwatch

Dhr. Van der Meulen & Maarten TermeerDe kerstwens-actie die we in de maand december van afgelopen jaar hebben gehouden, is wederom een groot succes gebleken. Mede dankzij uw bijdrage hebben wij prachtige bedragen kunnen overmaken naar de goede doelen. In dit artikel leest u ook wie de winnaar van de smartwatch is.

Donaties
Eind december zijn onze account- en projectmanagers weer de weg op gegaan om onze kerstwensen uit te delen, die omgezet konden worden in een donatie aan het goede doel. Zeker 70% van de ontvangers heeft zijn of haar donatie geactiveerd. De drie goede doelen waar dit jaar uit gekozen konden worden waren KWF kankerbestrijding, Spieren voor Spieren en Stichting VluchtelingenWerk Nederland. De meeste donaties gingen richting KWF.

Winnaar smartwatch
Bij het activeren van uw donatie maakte u kans op het winnen van een smartwatch. De winnaar van de Asus ZenWatch2 is de heer Rinny van der Meulen van de provincie Overijssel. Maarten Termeer van I-Real heeft vorige week de smartwatch aan de P8 gebruiker overhandigd. Van der Meulen was blij verrast toen hij hoorde in de prijzen te zijn gevallen: “Erg leuk dat ik wat win! Ik vond het een goede eindejaarsactie van I-Real. De goede doelen, en zeker VluchtelingenWerk kunnen allemaal wel een steuntje in de rug gebruiken in deze tijden. En daarnaast is ook mijn oude horloge al een tijdje stuk, dus komt deze smartwatch goed van pas.”

Wij wensen de heer Van der Meulen veel plezier met zijn nieuwe aanwinst. Namens de goede doelen en I-Real danken wij u hartelijk voor het activeren van uw donatie!

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98