H2gO workshop: “Een erg leerzame dag”

Deelnemers aan workshopAfgelopen week vond de H2gO workshop van februari plaats op het kantoor van I-Real. De deelnemers waren zowel onderhoudsmonteurs als rioolbeheerders van gemeenten. De interactieve workshop werd op maat gemaakt, inspelend op de behoeften van de cursisten. Hein Hofstee, Civiel technisch medewerker bij de gemeente Steenwijkerland, was één van de deelnemers aan deze sessie: “We hebben onder andere geleerd dat bepaalde werkmethoden die wij handteren, inmiddels veel makkelijker en efficiënter kunnen. Ook hebben we onderling veel ervaring en kennis kunnen delen. Daarom is het goed dat het geen grote groep deelnemers is, maar juist kleinschalig. Een erg leuke en leerzame dag.”

Aanmelden workshop maart
Op woensdag 23 maart volgt er een nieuwe H2gO workshop. Op deze dag zijn nog enkele plekken beschikbaar. H2gO gebruikers die een opfrissing willen, met bepaalde vragen zitten of gewoon meer uit de applicatie willen halen, kunnen zich aanmelden via www.i-real.nl/trainingen.
De H2gO workshop kan ook inhouse gegeven worden.

Wat kunt u verwachten tijdens de workshop?
De sessies worden hands-on ingestoken. Dat wil zeggen dat er tijdens de workshops vanuit een laptop of tablet wordt gewerkt met H2gO, waardoor theoretische kennis en praktijk direct aan elkaar gekoppeld worden. Iedere deelnemer krijgt praktische tips over het gebruik van H2gO en handvatten om de applicatie zo efficiënt mogelijk te gebruiken, gericht op zijn/haar situatie.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98