Release H2gO6

Dashboard H2gO6Tijdens het H2gO6 kennis en release event Beleef H2gO6, is de nieuwste versie van H2gO gepresenteerd. Tijdens het H2gO6 event in het stadion van PEC Zwolle en NEC Nijmegen, konden de deelnemers zien hoe ze met H2gO6 inzicht en controle krijgen over hun data. De reacties van de gebruikers op de nieuwe look & feel, de veranderde menu structuur en de toegevoegde analyse module zijn uiterst positief. Het event werd samen met partner Mous waterbeheer georganiseerd.

Programma
Trendwatcher Ate van der Meer van Snakeware nam de bezoeker mee naar de ontwikkeling van de digitale technologie en innovaties van het verleden naar het heden. Bouke Siebenga, algemeen directeur van I-Real, haakte hier tijdens zijn presentatie op in, door de aanwezigen een kijkje te geven in de ontwikkelingen van Internet of Things technologieën in de branche. Vervolgens gaf Marco van Bijnen, eigenaar van Van Bijnen Advies, uitleg over de toegevoegde analyse module, alvorens de echte release van H2gO6 werd gepresenteerd door Jacob Groeneveld van Mous Waterbeheer en Arjan Leneman van I-Real.

Bekijk de aftermovie voor een sfeerverslag van het H2gO6 event

Wijzigingen
Met H2gO6 wijzigt het operationeel waterbeheer compleet. De gebruiker is in staat om in een paar minuten inzicht en overzicht te krijgen in het hele waterbeheergebied, waardoor hij nog meer ‘in control’ is. Alle huidige functionaliteiten van H2gO zijn binnen het systeem geïntegreerd, maar er zijn enkele zaken toegevoegd en bestaande items significant veranderd. Hieronder staan een aantal van de belangrijkste wijzigingen.

 • Look & Feel
  Eén van de wijzigingen die het meest opvalt is de nieuwe look en feel van de interface, waaronder het menu en het toepassen van symbolen. Met de aanpassingen is het gebruik van het systeem helder, intuïtief en geoptimaliseerd voor tablet gebruik
 • Menu
  Het menu is verplaatst naar de linkerzijde van het scherm. Met symbolen is aangegeven welke functies achter de knop zitten en het hele menu is inklapbaar gemaakt. Hierdoor wordt schermruimte bespaard, waardoor meer relevante gegevens tegelijk gepresenteerd worden.
 • Dashboard
  Een andere toevoeging in H2gO6 is het dashboard. Hier worden via widgets in grafieken en tabellen uw belangrijke gegevens getoond, waarmee u snel inzicht krijgt in de meest urgente zaken binnen uw stelsel.
 • Analyse module
  Om met H2gO6 sneller inzicht te krijgen in de data die u vergaard, heeft I-Real een analyse module toegevoegd. U kunt hier diverse datasheets gebruiken, om uw data te analyseren.
Lees meer interessante informatie over H2gO6

H2gO workshops
Om gebruikers nieuwe release zelf te laten ervaren wat de nieuwe release in houd, zijn wij een aantal workshops aan het plannen, die plaatsvinden bij diverse gemeenten verspreidt door het land. Wilt u weten of er een workshop bij u in de buurt georganiseerd wordt? Neem dan contact met ons op.

H2gO6: De nieuwe dimensie in watermanagement!

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98