H2gO6 workshops succes

H2gO6 workshopH2gO gaat veranderen! In de nieuwe versie van H2gO, H2gO6, zijn nieuwe functionaliteiten toegevoegd en bestaande items geoptimaliseerd. Om gebruikers te laten beleven wat deze wijzigingen betekenen hebben we de afgelopen weken, op diverse locaties verspreid over Nederland, H2gO6 workshops gegeven. De veranderingen in H2gO zijn tijdens workshops erg goed ontvangen. Gebruikers gaven aan de functionele toevoegingen als onmisbare tools te zien, om verdere optimalisatie van het waterbeheer mogelijk te maken. Daarbij werd te kennen gegeven niet te kunnen wachten om H2gO6 in de praktijk toe te passen.

De wijzigingen
Met H2gO6 wijzigt het operationeel waterbeheer compleet. De gebruiker is in staat om in een paar minuten inzicht en overzicht te krijgen in het hele waterbeheergebied, waardoor hij nog meer ‘in control’ is. Alle huidige functionaliteiten van H2gO zijn binnen het systeem geïntegreerd, maar er zijn enkele zaken toegevoegd en bestaande items significant veranderd. Hieronder staan een aantal van de belangrijkste wijzigingen.

  • Look & Feel Eén van de wijzigingen die het meest opvalt is de nieuwe look en feel van de interface, waaronder het menu en het toepassen van symbolen. Met de aanpassingen is het gebruik van het systeem helder, intuïtief en geoptimaliseerd voor tablet gebruik
  • Menu Het menu is verplaatst naar de linkerzijde van het scherm. Met symbolen is aangegeven welke functies achter de knop zitten en het hele menu is inklapbaar gemaakt. Hierdoor wordt schermruimte bespaard, waardoor meer relevante gegevens tegelijk gepresenteerd worden.
  • Dashboard Een andere toevoeging in H2gO6 is het dashboard. Hier worden via widgets in grafieken en tabellen uw belangrijke gegevens getoond, waarmee u snel inzicht krijgt in de meest urgente zaken binnen uw stelsel.
  • Analyse module Om met H2gO6 sneller inzicht te krijgen in de data die u vergaard, heeft I-Real een analyse module toegevoegd. U kunt hier diverse datasheets gebruiken, om uw data te analyseren.

Lancering nabij
H2gO6 wordt binnenkort bij alle gebruikers uitgerold. Vanaf dat moment kan iedereen de nieuwe versie in zijn eigen omgeving ervaren.

Kijk op onze site voor meer details over de wijzigingen aan H2gO6.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98