De hoogtepunten van 2016

De laatTag-Cloud nieuwjaar 2016!ste dagen van 2016 zijn alweer aangebroken. Zoals u van ons gewend bent is ons kantoor tussen kerst en de jaarwisseling (met uitzondering van 2e kerstdag) gewoon bereikbaar via ons algemene nummer (0314 – 366 600) en op het nummer van de Servicedesk (0315 – 200 031). Graag blikken wij kort met u terug op een succesvol 2016. Een jaar met geslaagde samenwerkingen, nieuwe producten en innovaties en een upgrade van H2gO.

Award voor nieuwe LoRaWAN dataloggers
Dit jaar heeft I-Real de Pioneers Award uitgereikt gekregen voor de meest innovatieve en concrete Private LoRa toepassing. Uit de vele inzendingen vond de 8-koppige jury dat de ‘LoRa Realsense grondwaterlogger’ de gestelde criteria ver oversteeg. Het bijzondere aan de dataloggers is, is dat ze communiceren via zowel het LoRaWAN protocol als via 3G. De Leveltrack datalogger heeft een ronde behuizing en is specifiek geschikt voor niveaumetingen van grond- en oppervlaktewater. De RealSense 1 heeft een rechthoekige behuizing en is hierdoor geschikt voor montage in een kast. Op de RealSense 4 datalogger kunnen tot 4 sensoren tegelijk worden aangesloten. Hierdoor is de logger geschikt voor meerdere typen sensoren en dus ook andere toepassingsgebieden.

I-Real_winnaar_Sensoring_SuccessDe low-power communicatiemethode LoRaWAN heeft het grote voordeel dat de levensduur van de batterij meer dan verdubbeld ten opzichte van de 3G variant. Ook hebben gebruikers lagere communicatiekosten in vergelijking met traditionele communicatieverbindingen en is het hiermee mogelijk telemetrische loggers in te zetten, op plekken waar onvoldoende of geen GSM dekking is.

De dataloggers zijn nu beschikbaar als pre-order.

H2gO6: Overzicht | Inzicht | Controle
Afgelopen zomer is de nieuwe versie van H2gO gereleased: H2gO6! Met H2gO6 wijzigt operationeel waterbeheer compleet. Met het toevoegen van een dashboard, een analyse module en een verbeterde layout, bent u in staat om in een paar minuten inzicht en overzicht te krijgen in uw hele waterbeheergebied. Hierdoor bent u nog meer ‘in control’. Kijk op hier voor de belangrijkste wijzigingen.

Overname van Alectryon
In maart dit jaar heeft I-Real energiemonitoringbedrijf Alectryon overgenomen. Met de combinatie van energie meetsystemen, zoals kWh meters, sensoren en geavanceerde dataloggers en de Smart Energy Software, zijn wij in staat om een complete oplossing te bieden voor energiemonitoring over het gehele spectrum van grootverbruik-, kleinverbruik- en submeters en het leveren van ODA diensten. Met de overname heeft I-Real haar positie in de energie (metering) markt verder versterkt.

Internationalisering
Eén van de doelstellingen van I-Real is een gezonde groei realiseren in het buitenland. 2015 stond in het teken van het onderzoeken van de kansen buiten de landsgrenzen. Dit jaar zijn we op zoek gegaan naar een aantal strategische buitenlandse partners, die onze missie en visie op het gebied van water beheer kunnen uitdragen. Deze relaties worden in 2017 verder versterkt en uitgebouwd.

Projecten
In 2016 zijn er weer een groot aantal projecten succesvol opgeleverd. Hier heeft u in onze maandelijkse nieuwsbrief al regelmatig meer over kunnen lezen. Hieronder een kleine greep uit onze projecten in 2016:

VCA en ISO
Om de kwaliteit van werken binnen deze projecten te waarborgen, is I-Real in 2016 weer geauditeerd met betrekking tot hercertificering volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001 en VCA. De audits zijn met goed gevolg afgelegd, waardoor I-Real zich opnieuw ISO 9001 en VCA gecertificeerd mag noemen.

Tot slot…
…danken wij u voor het vertrouwen dat u ons ook dit jaar hebt gegeven door onze samenwerking te continueren en nieuwe aan te gaan. We kijken uit naar 2017, waarin we samenwerkingen verder gaan intensiveren, zullen blijven innoveren en binnen alle markten de hoogtepunten van 2016 willen overtreffen.

Het team van I-Real wenst u fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2017!

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98