I-Real behaalt VCA certificaat en hercertificering ISO 9001

vca-logoDeze maand is er binnen I-Real een meerdaagse interne audit uitgevoerd met betrekking tot hercertificering volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001. Tevens vond de certificering voor VCA plaats. Beide audits zijn met goed gevolg afgelegd, waardoor I-Real nu zowel ISO 9001 als VCA gecertificeerd is.

Audit
De ISO-auditor was zeer te spreken over de groei die I-Real dit jaar heeft doorgemaakt op het gebied van kwaliteitsmanagement. Hierbij doelt de auditor met name op de analyse van gegevens door I-Real en hoe wordt gestuurd op basis van KPI’s (Kritische Prestatie Indicatoren).
ISO 9001 is internationaal de meest gekende kwaliteitsmanagement norm die wordt toegepast door meer dan een miljoen organisaties in 170 landen. De nadruk bij dit managementsysteem ligt op procesmanagement, monitoren, continue verbetering, realisatie van doelstellingen en een actieve rol van het management.

VCA
De buitendienstmedewerkers/monteurs van I-Real zijn al langer persoonlijk VCA gecertificeerd, maar nu heeft ook I-Real als organisatie de VCA certificering behaald. VCA staat voor Veiligheid, Gezondheid en Milieu (VGM) Checklist Aannemers en is bedoeld om bedrijven te toetsen op hun VGM-beleid. I-Real toont via deze officiële certificering aan, aan de hedendaagse veiligheidseisen te voldoen en op een veilige manier de werkzaamheden in het veld uit te voeren.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98