I-Real neemt energiemonitoring bedrijf Alectryon over

Alectryon metersI-Real heeft energiemonitoring bedrijf Alectryon overgenomen. Met ingang van 01-03-2016 zijn de producten, diensten en services die betrekking hebben op energiemonitoring bedrijf Alectryon bij I-Real ondergebracht. Met de overname versterkt I-Real haar positie verder in de energie (metering) markt.

Totaaloplossing
Alectryon heeft reeds meer dan 20 jaar ervaring in het leveren van energie meetsystemen zoals kWh meters, energy analyzers, sensoren en geavanceerde dataloggers. Met de Smart Energy Software van I-Real en de meetsystemen van Alectryon zijn wij in staat om een complete oplossing te bieden voor energiemonitoring over het gehele spectrum van grootverbruik-, kleinverbruik- en submeters en het leveren van ODA diensten. Hiermee helpen wij onze klanten niet alleen grip te krijgen op hun energieverbruik en -opwekking. Ook krijgen ze toegang tot een totaaloplossing voor het beheren van hun infrastructuur, waarbij energiebeheer een groeiend onderdeel uitmaakt van de operatie.

In de komende periode zal het kantoor van Alectryon verhuizen naar onze vestiging in Terborg. Uiteraard kunnen klanten van zowel Alectryon als I-Real blijven vertrouwen op de service en kennis en ervaring, zoals ze dat gewend zijn.

Voor vragen over de overname kan contact worden opgenomen met Maarten Termeer via m.termeer@i-real.nl, of 0314-366 600.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98