I-Real nieuw lid LoRa Alliance

LoRa-AllianceOnlangs is I-Real lid geworden van de LoRa Alliance, een internationale organisatie voor het stimuleren van Low Power Wide Area Networks (LPWAN) en Internet of Things (IoT) toepassingen. I-Real zet het principe van IoT al in vanaf haar oprichting in 2003, waarbij destijds nog gesproken werd over Machine-to-Machine (M2M) communicatie.

Internet of Things
Bouke Siebenga, algemeen directeur van I-Real ziet veel voordeel in het lidmaatschap: “Ons portfolio van water gerelateerde IoT producten wordt in combinatie met onze expertise op het gebied van soft- en hardware dagelijks gebruikt door vele gemeenten en waterschappen voor het beheren van de water infrastructuur. Deze kennis wordt nu ook ingezet bij de LoRa Alliance, waarbij partners gebruik maken van elkaars expertise om tot nieuwe IoT innovaties te komen. Door het lidmaatschap kan I-Real bijdragen aan en voordeel hebben van deze samenwerkingen”.

De LoRa Alliance
De LoRa Alliance is een non-profit organisatie, opgericht in 2015, door experts uit de IoT en M2M industrie. De alliantie heeft als missie het standaardiseren van LPWAN netwerken, welke wereldwijd worden uitgerold voor IoT, M2M, smart city en industriële toepassingen. De leden werken samen om een succesvolle mondiale uitrol van het LoRa protocol (Long Range Low Power) te stimuleren, door het delen van kennis en ervaring en het tot stand brengen van samenwerking tussen operators wereldwijd. “LoRa is een mooie toevoeging op ons uitgebreide bestaande portfolio van protocollen. Het creëert een extra mogelijkheid om voor bepaalde toepassingen op een efficiënte manier data te acquireren”, aldus Siebenga.

Kijk voor meer informatie op www.lora-alliance.org.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98