I-Real onderdeel van Smart City Event Den Haag

Smart City Event Den HaagI-Real is één van de deelnemers aan de zevende editie van het Smart City Event in het World Forum Convention Center in Den Haag. Het evenement vindt plaats op dinsdag 7 en woensdag 8 juni 2017. Op de eerste dag van het Smart City Event host I-Real, samen met de gemeente Den Haag, een aantal ronde tafel sessies. Tijdens deze sessies wordt gesproken over het op afstand meten en monitoren van de water infrastructuur van de gemeente Den Haag en het toepassen van slimme data.

Smart City Den Haag
De gemeente Den Haag houdt zich actief bezig met het Smart-City concept. Oftewel; het slim verbinden van mensen, objecten, middelen en systemen. De gemeente is één van de meest ambitieuze steden in Nederland op het gebied van Smart City management. Door het toepassen van dit concept wordt continu gewerkt aan belangrijke zaken als leefbaarheid, woongenot en toekomstige energie-neutraliteit. Daarom zijn wij trots op het feit dat de gemeente en I-Real gezamenlijk de uitdagingen en mogelijke oplossingen bespreken tijdens de ronde tafel sessies.

In de huidige Smart-City oplossingen die I-Real verzorgt voor de gemeente Den Haag, zijn onder andere de volgende toepassingen verweven:

  • Beheer van fonteinen;
  • Rioolgemalen;
  • Stadsverkeer (Pollers/Bollards);
  • Onderhoudsmanagement

Programma Smart City Event
Tijdens het Smart City Event komen innovatieve, slimme steden en gemeenten van over de hele wereld hun waardevolle inzichten en ervaringen delen. Op het programma staan ‘Smart City onderwerpen’ als: hoe zien steden er over 30 jaar uit, wat vormen de veiligheids- en beveiligingsproblemen in de (nabije) toekomst, en hoe ziet een succesvolle samenwerking tussen overheid en het bedrijfsleven eruit? Meer dan duizend deelnemers uit de hele wereld ontmoeten elkaar, inspireren en creëren!

Kijk voor meer informatie op www.smart-circle.org/smartcity

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98