I-Real pitcht in finale van WIS Award

Bouke Presentatie WIS AwardOp 26 januari vond in een bomvolle zaal in het WTC Expo Leeuwarden de finale van de WIS Award 2017 (Water Alliance Innovation Stimulation Award) plaats.  I-Real was één van de zeven kanshebbers op deze innovatie-stimuleringsprijs, die de Water Alliance jaarlijks uitreikt tijdens het internationale symposium WaterLink. Onze Leveltrack datalogger was één van de kanshebbers op het pakket voor marketing en communicatie, waarmee de innovatie (internationaal) gepromoot kan worden.

Hoge ogen
Tijdens de stemronde gooide de RealSense Leveltrack datalogger hoge ogen bij zowel de jury als het publiek. De datalogger, met een state of the art, robuuste behuizing, heeft door de combinatie van LoRaWAN en 3G communicatietechnologie altijd en overal bereik. Ook op plaatsen waar het mobiele (GPRS) netwerk niet toereikend is, is het nu toch mogelijk om data over waterobjecten zoals grond- en oppervlaktewater metingen, telemetrisch binnen te halen.

Winnaar
Zowel het publiek – bestaande uit allemaal internationale deskundigen – als de jury, bestaande uit Cees Buisman (Wetsus), Cora Uijterlinde (STOWA) en Willem Buijs (Hatenboer Water), mochten hun stem uitbrengen op de door de finalisten gepitchte innovaties. De meerderheid van de stemmen ging naar Wafilin Systems. Wij feliciteren hen als winnaar van de WIS award 2017.

De Leveltrack datalogger is ook te zien tijdens de Aqua Nederland Vakbeurs in de Evenementenhal in Gorinchem, op stand 107.

Wis-Award_2017

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98