Leveltrack LoRa datalogger beschikbaar voor pre-order

LevelTrack dataloggerI-Real heeft een datalogger ontwikkeld dat communiceert via LoRa. De Leveltrack is specifiek geschikt voor niveaumetingen van grond- en oppervlaktewater. De logger wordt met name ingezet door gemeenten, waterschappen, bronbemalers en industrie. De datalogger komt aan het einde van dit jaar op de markt en is nu beschikbaar als pre-order.

Door gebruik te maken van LoRa hebben gebruikers lagere communicatiekosten in vergelijking met traditionele communicatieverbindingen. Ook is het met LoRa mogelijk telemetrische loggers in te zetten op plekken waar onvoldoende of geen GSM dekking is.

Wat is LoRa?
LoRa, of LoRaWAN, staat voor Long Range Wide Area Network, is een specificatie voor een telecommunicatienetwerk. LoRa maakt gebruik van lage frequentie golven, wat het geschikt maakt voor langeafstandscommunicatie met weinig vermogen.

Voordelen
Door het toepassen van LoRa is de Leveltrack datalogger erg voordelig in gebruik. Bouke Siebenga, algemeen directeur van I-Real legt uit waarom: “Door de technologie van LoRa kan de batterij van de Leveltrack veel langer mee. Hierdoor is minder onderhoud nodig en vindt er minder vaak een batterijwissel plaats. Door het toevoegen van LoRa op de reeds bestaande communicatiemogelijkheden van de logger, blijft de gebruiker de zekerheid houden van betrouwbare data over de grondwaterstanden in zijn gebied.” De Leveltrack datalogger is geschikt voor private LoRa netwerken, alsmede het publieke LoRa netwerk.

Pre-order
Als u gebruik maakt van de pre-order mogelijkheid, betekent dit dat u de logger op de dag van de officiële release in gebruik kunt nemen, of zo snel mogelijk. Wilt u de Leveltrack pre-order bestellen? Neem dan contact op met I-Real.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98