Maak kennis met salesmanager Dion van Gijtenbeek

Het nieuwe jaar is begonnen. De afgelopen tijd hebben we een aantal nieuwe collega’s mogen verwelkomen, waaronder Dion van Gijtenbeek. Dion is sinds 1 januari salesmanager bij I-Real en gaat samen met het salesteam onze klanten helpen met het slimmer maken van de openbare ruimte. In dit atikel stelt Dion zich aan je voor en vertelt hij meer over de plannen voor I-Real in 2021.

Slimme openbare ruimte

“Ik ben Dion van Gijtenbeek, ben 30 jaar en ik woon in Voorburg. Inmiddels werk ik al 5 jaar bij zusterbedrijf BeheerVisie en ben ik sinds 1 januari 2021 salesmanager voor zowel BeheerVisie als I-Real. Een hele mooie uitdaging die ik met beide handen aanpak.” Dion neemt dus flinke dosis ervaring mee vanuit BeheerVisie in zijn nieuwe rol bij I-Real. “Bij BeheerVisie houd ik mij bezig om samen met het team gemeenten te helpen met software rondom het oplossen van meldingen uit de openbare ruimte. Nu ik bij I-Real ben gestart neem ik deze ervaring mee en ga ik samen met klanten kijken hoe we openbare ruimte nog slimmer kunnen maken door sensoren en software. Met het team gaan we ervoor zorgen dat we de klant steeds beter kunnen helpen met zijn of haar uitdaging”.

Een luisterend oor

Dion zijn passie voor het salesvak komt vanuit zijn motivatie om echt te luisteren naar waar de behoefte van mensen ligt. “Wat ik leuk vind aan mijn baan, is dat ik echt impact kan maken op mensen. Op zowel de klanten van I-Real als mijn teamgenoten. Ik luister goed naar waar iemand mee zit en probeer daar dan de beste oplossing voor te vinden. Wanneer ik merk dat een klant een tevreden gevoel overhoudt aan ons contact, is mijn dag geslaagd. Bij I-Real ligt in de strategie van 2021 dan ook de focus op die connectie met de klant; het luisteren naar onze gebruikers en kijken hoe we hen écht kunnen helpen”.

Structuur in het commerciële proces

Het afgelopen jaar heeft I-Real op de salesafdeling een aantal nieuwe gezichten mogen verwelkomen. Hierdoor zijn de processen in de organisatie wat aangepast. “Dit jaar gaan we ons focussen op het creëren van structuur in onze organisatie en in de communicatie naar onze klanten toe. We merken dat het voor klanten soms onduidelijk is bij wie ze moeten zijn voor een vraag en dat het lastig kan zijn om ons te bereiken. Dit willen we gaan aanpakken door structuur te creëren in het commerciële proces. Ons team bestaat nu uit 4 experts. Anouk Rijkse is per 1 januari accountmanager bij I-Real en Rien Mulder is onze expert op het gebied van energiemanagement. Anja ter Maat bewaakt als binnendienstmedewerker alle vragen die binnenkomen en ik neem het salesmanagement op mij. Ook staat er nog een vacature uit om het team te versterken. Op deze manier maken we een mooie stap in de verbetering van onze communicatie naar klanten toe”.

Uitdaging voor 2021

In 2021 gaan de organisaties BeheerVisie, DataQuint en I-Real – allemaal onderdeel van Conxillium – nauwer met elkaar samenwerken. Dit, met als doel om een steeds slimmere openbare ruimte te creëren voor gemeenten. “Naar de toekomst toe willen we een platform creëren waarmee we organisaties helpen om een steeds slimmere leefomgeving te maken. Dit willen we doen door onder andere de software van de drie bedrijven te combineren. De uitdaging voor 2021 ligt in het vinden van de synergie tussen de bedrijven en de samenwerking opzoeken. Dit jaar staat in het teken van het verbinden van personen en systemen, zodat onze expertise over de leefomgeving nog beter wordt. Zo kunnen we organisaties steeds beter helpen in hun uitdagingen in de leefomgeving aan te pakken”.

 

Heb je een vraag aan Dion of wil je een keer met hem sparren over het slimmer maken van de leefomgeving? Neem dan contact met hem op via sales@i-real.nl.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98