I-Real wint Sensoring Success Pioneers Award voor beste LoRa toepassing

I-Real_winnaar_Sensoring_SuccessOp 31 maart is aan I-Real de Pioneers Award uitgereikt voor de meest innovatieve en concrete Private LoRa toepassing. Uit de vele inzendingen vond de 8-koppige jury dat de ‘LoRa Realsense grondwaterlogger’ voldeed aan de gestelde criteria en deze zelfs ver oversteeg. Door gebruik te maken van de RealSense loggers kunnen gemeentes, waterschappen en overheden zorgen voor een efficiënt en duurzaam meetnet voor slim watermanagement.

Het juryrapport luidde: ‘De oplossing van I-Real lost een actueel probleem op en wordt nog relevanter gezien de klimatologische veranderingen. De LoRa grondwater logger zorgt voor een efficiënte manier van data acquisitie waar dit eerst niet mogelijk was door ontbrekende stroomvoorziening. I-Real biedt bovendien een totaaloplossing waardoor de eindklant ontzorgd wordt’.

Sensoring succes
De Award uitreiking is een initiatief van MCS uit Rotterdam. Na de lancering van ITalks Private LoRa™ eind vorig jaar, is MCS gestart met het partner programma ‘Sensoring Success’. De doelstelling is om snel naar concrete, innovatieve en rendabele ‘Internet of Things’ toepassingen toe te werken die hele specifieke problemen oplossen voor overheid en bedrijfsleven. Gebruikmakend van Private LoRa in combinatie met ITalks technologie. De Pioneer Award is de climax na 3 maanden arbeid van de Sensoring Success leden. De winnaar I-Real werd uiteindelijk gekozen na een wervende pitch tegenover de gemêleerde en kritische jury.

De jury bestond uit:
Award Winnaar icoonRex Vermeulen (voorzitter) – Directeur Mantor Business Partners
Jan-Hein Bastiaenen – Algemeen Directeur Strict Consultancy
Richard Bruins – Directeur FGB Facility management
Marcel Dekker – Manager E-commerce SUEZ Recycling and Recovery Netherlands
Sef Heldens – Uitgever / Hoofdredacteur Telecom Business magazine
Alexandre Janssen – Head of Innovation Deloitte EMEA
Jan van de Ven – Manager Smart Outdoor Eneco Innovation & Ventures
Frank Vieveen – Programmamanager digitale economie | Smart city Gemeente Rotterdam
Martin Wildeboer – Directeur MCS

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98