“Thuis nog even verder oefenen”

De jaarlijkse kDe heer Brinks en de heer Haverkamperstwens-actie, waarbij gebruikers namens I-Real een donatie konden doen aan een goed doel, heeft eind 2016 een prachtig resultaat opgeleverd. Onder de personen die een donatie hadden geactiveerd werd een hoverboard (of balance board) verloot. De heer Brinks van de gemeente Wierden mocht de prijs in ontvangst nemen.

Goede doelen
Mede dankzij uw donatie hebben wij prachtige bedragen overgemaakt naar de goede doelen. De drie goede doelen waar dit keer uit gekozen kon worden, waren de Nederlandse Stichting voor het Gehandicapte kind (NSGK), SOS kinderdorpen en KNGF geleidehonden. Bijna 40% van de donaties ging naar KNGF geleidehonden en bijna 35% naar het NSGK. Wij danken u namens de goede doelen hartelijk voor het activeren van uw donatie!

Winnaar hoverboard
Onder de deelnemers aan de kerstwens-actie is een hoverboard verloot. De winnaar van dit gemotoriseerd, tweewielig skateboard is de heer Brinks van de gemeente Wierden. De projectleider (stedelijk)water & infrastructurele werken was tijdens het overhandigen van de prijs erg verrast: ”Ik had het helemaal niet verwacht, maar erg leuk dat ik gewonnen heb. Goed dat jullie de goede doelen aan deze actie koppelen en ze op deze manier ondersteunen. Ik heb het hoverboard zojuist even geprobeerd, maar ik ga thuis met de kinderen nog even verder oefenen.”

Wij wensen de heer Brinks veel plezier en veilige kilometers op zijn hoverboard.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98