H2gO6 Tips and Trucs: RealTime Control en Scenario’s

RealTime ControlIn H2gO6, de laatste versie van onze webbased applicatie voor real time monitoring, besturing en alarmering van uw water-infrastructuur, zijn een aantal zaken vernieuwd en toegevoegd. In de serie tips & trucs voor het werken met H2gO deze maand: RealTime Control en Scenario’s

Automatisch en realtime
RTC, of RealTime Control, betekent dat H2gO op vooraf ingestelde parameters uw installaties aanstuurt. Met behulp van Real Time Control (RTC) kunt u H2gO opdracht geven om automatisch en realtime uw objecten aan te sturen, op basis van actuele meetgegevens. In feite geeft u H2gO vooraf instructies hoe deze dient te reageren in specifieke situaties. Bijvoorbeeld het automatisch sluiten van kleppen bij hevige neerslag. Of het geheel automatisch volgen van een procedure bij een gedefinieerd niveaubereik of een specifieke alarmering. In het processchema wordt via een kleurstelling aangegeven in welke fase het proces zich op dat moment bevindt.

RTC scenario instellen
Een scenario voor RealTime Control is heel goed zelf in te stellen. In het menu ‘scenario’s’ in H2gO, maakt u schema’s voor het automatisch, opvolgend uitvoeren van bepaalde handelingen. In het tabblad ‘lijst’ ziet u welke scenario’s al zijn aangemaakt. In het tabblad ‘planning’ ziet u welk scenario, wanneer is ingepland.

Met RTC is individuele locatiesturing verleden tijd en wordt de bergingscapaciteit in het rioolstelsel optimaal benut. Dit bespaart tijd en geld.

Meer informatie
Wilt u meer informatie over de RTC module, of heeft u hulp nodig bij het instellen of configureren van scenario’s? Neem dan contact op met uw accountmanager via 0314 366 600 of info@i-real.nl.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98