Nulmetingen bij gemeente Rheden

Overzicht icons zwart-wit.I-Real heeft voor de gemeente Rheden op 17 locaties nulmetingen verricht. Ook is er op 15 overstortlocaties, 8 grondwaterlocaties en 14 infiltratiesystemen/infiltratievoorzieningen preventief en correctief onderhoud gepleegd. Tevens heeft I-Real voor de gemeente alle sensoren ingemeten ten opzichte van de putdeksel.

Nulmeting
Tijdens de nulmeting zijn de locaties geïnspecteerd op functionele werking en de staat van de installatie-onderdelen. De uitvoering van de nulmeting heeft een aantal dagen in beslag genomen. Op basis van de bevindingen is een rapport met aandachtspunten en aanbevelingen voor de gemeente opgesteld.

Inspectie en onderhoud
onderhoud
I-Real adviseert beheerders om ieder jaar locaties te (laten) inspecteren. I-Real kan dit naar wens graag voor de klant verzorgen. Hierbij zullen wij de beheerder van aandachtspunten en aanbevelingen op de hoogte stellen. Indien gewenst stelt I-Real zich graag beschikbaar om deze aandachtspunten in een jaarlijkse preventieve en correctieve onderhoudsronde op te lossen.

CROW 96b
Bij dergelijke werkzaamheden voldoet I-Real aan de verkeersmaatregelen volgens publicatie CROW 96b. Beperkte verkeersmaatregelen door middel van veiligheidskleding, signalering vanaf de servicewagen en pilonnen worden standaard door I-Real verzorgd. Daarnaast kan I-Real verkeersregelaars, afzettingen, vergunningen e.d. organiseren.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98