Over The Air Provisioning

OTAPVoor het op afstand updaten van firmware en het aanpassen van settings, maakt I-Real gebruik van een zelfontworpen Over The Air Provisioning-systeem (OTAP). Het systeem is een interne tool die het beheer van de firmware op onder andere de 3G modems van I-Real mogelijk maakt.

Firmware
OTAP wordt ingezet in draadloze omgevingen, zoals telemetrie. Het OTAP systeem kan worden gezien als een portal. De modems in het veld vergelijken automatisch, periodiek met de portal of de laatste versie van de firmware op het device aanwezig is. Firmware kan in het kort beschreven worden als de besturingssoftware voor elektronica en embedded computersystemen waar een processor aanwezig is. Is er een nieuwere versie beschikbaar in het OTAP-systeem, dan vindt er op afstand een update plaats.

Service
Het OTAP systeem van I-Real is een extra service richting onze gebruikers. Door het systeem in te zetten, is het niet nodig op locatie firmware te updaten of settings aan te passen. Het systeem werkt volledig automatisch, waardoor de gebruiker altijd verzekerd is van de laatste firmware op zijn devices.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98