Renovatie objecten gemeente Baarn

Gemeente BaarnDe gemeente Baarn is één van de deelnemers die aangesloten is op de regionale hoofdpost van Platform Water Vallei & Eem. In verband met het overgaan op de regionale hoofdpost, heeft I-Real, in samenwerking met FMH Pompservice een 0-meting uitgevoerd om te oordelen of de bestaande installaties voldoen aan de huidige NEN normen en ARBO wetgeving.

0-Meting
De 0-meting is gedaan op basis van de huidige beoordelingsrichtlijnen. Hieruit is gebleken dat er diverse werkzaamheden uitgevoerd moeten worden om de installaties te laten voldoen aan de gestelde normeringen.

Opdracht tot renovatie
Naar aanleiding van het onderzoek heeft I-Real de gemeente Baarn een aanbieding gedaan voor de renovatie van de pompen en randvoorzieningen, zodat deze weer voldoen aan de NEN normen en ARBO wetgeving. Tijdens het project zijn de veldwerkzaamheden door FMH Pompservice uitgevoerd. I-Real is gedurende de renovatiewerkzaamheden verantwoordelijk geweest voor het projectmanagement, de inrichting van de locatie in H2gO en het leveren van de PLC besturingen.

Wens
De gemeente Baarn heeft inmiddels ook een nieuwe wens aan I-Real kenbaar gemaakt. Voor een zo realistisch mogelijke kijk op de situatie, wordt de schematische weergave van de objecten in H2gO dusdanig aangepast dat het nagenoeg overeenkomt met de werkelijke situatie ter plekke.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98