Terugblik op het jaar 2015

Nieuw jaar 2016!De feestdagen staan alweer voor de deur en de laatste dagen van 2015 worden op de kalender weggestreept. Ons kantoor is, zoals u van ons gewend bent, tussen kerst en oud & nieuw gewoon bereikbaar via ons algemene nummer (0314 – 366 600) en op het nummer van de Servicedesk (0315 – 200 031). Wij blikken met u graag nog even terug op een succesvol 2015. Met interessante projecten, een nieuwe website, gestage groei en nieuwe producten en releases.

Productontwikkelingen
Ook in 2015 is er binnen I-Real achter de schermen continue gewerkt aan het optimaliseren van onze producten en diensten en het ontwikkelen van nieuwe innovaties. Dit heeft geresulteerd in een aantal nieuwe producten en productverbeteringen, zoals een modem dat via de seriële poort zowel 3G als GPRS communicatie kan opzetten. Het modem is vrij programmeerbaar, waardoor het in te zetten is bij PLC’s van verschillende merken, zoals Mitsubishi en Xylem/Flygt, en voor meerdere toepassingen geschikt is.

Website
De in 2014 ontwikkelde nieuwe propositie heeft dit jaar geleid tot een frisse, nieuwe huisstijl met dito iconen. Mede hierdoor is in maart 2015 onze nieuwe website gelanceerd. De site is beschikbaar in het Nederlands, Engels en Duits. Door de gebruikte features sluit de website beter aan bij de doelgroep. En door de nieuwe look en feel is I-Real beter in staat uit te dragen wie zij is en waar ze voor staat. Op de website is ook waardevolle informatie te downloaden, zoals de gratis whitepaper ‘30 tips voor een beter grondwatermeetnet’.

Export
Eén van de doelstellingen van I-Real is een gezonde groei realiseren in het buitenland. Daarom zijn we in 2015 begonnen met het onderzoeken van de kansen buiten de landsgrenzen en op zoek gegaan naar de juiste buitenlandse partners, die onze missie en visie op het gebied van het beheer van de publieke infrastructuur kunnen uitdragen. De verwachting is dat begin 2016 de eerste partners aan I-Real worden verbonden.

Projecten
In 2015 zijn er weer een groot aantal projecten opgeleverd. Hier heeft u in onze nieuwsbrief al regelmatig meer over kunnen lezen. Hieronder een kleine greep uit onze dit jaar opgeleverde opdrachten. Kijk hier voor meer gerealiseerde projecten.

  • Grondwaterllogo H2gO_1oggers met zonnecellen voor Water Rijn & IJssel;
  • Vastgoedbeheer applicatie P8 voor nog 7 provincies;
  • Monitoring van drukriolering bij gemeente Tytsjerksteradiel;
  • Aansturing van fonteinen in Breda;
  • Aansluiten van nieuwe gemeenten bij samenwerkingsverbanden PWVE en Winnet;
  • Pilot voor het combineren van water en verkeersgegevens in Dordrecht;
  • Nieuwe H2gO hoofdpost voor gemeenten Meppel, Westerveld, Midden Drenthe en De Wolden.

VCA en ISO
Om de kwaliteit van werken te waarborgen binnen I-Real is er in 2015 een meerdaagse interne audit uitgevoerd met betrekking tot (her)certificering volgens de kwaliteitsnorm ISO 9001 en VCA. Beide audits zijn met goed gevolg afgelegd, waardoor I-Real nu zowel ISO 9001 als VCA gecertificeerd is.

2016
In het komende jaar staat er een ‘grote’ ontwikkeling op de agenda. Wat dit precies is, houden we nog even geheim, maar in het eerste deel van het nieuwe jaar zal er regelmatig een tip van de sluier worden opgelicht. De ontwikkeling staat in het teken van datgene waar I-Real voor staat: een optimaal beheer van de publieke infrastructuur.

Tot slot…
…danken wij u voor het vertrouwen dat u ons ook dit jaar hebt gegeven door de samenwerking te continueren en nieuwe aan te gaan. Vol enthousiasme kijken we uit naar 2016 waarin we samenwerkingen verder gaan intensiveren, een aantal zeer interessante ontwikkelingen zullen opleveren en verwachten binnen alle markten een verdere groei te zullen realiseren.

Het team van I-Real wenst u fijne feestdagen en een gezond en succesvol 2016!

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98