H2gO6: De wijzigingen!

Inzicht | Overzicht | Controle

banner zonder datumTijdens het Kennis en Release event in de stadions van PEC Zwolle en NEC Nijmegen is de nieuwe versie van H2gO gereleased: H2gO6! Met H2gO6 wijzigt uw operationeel waterbeheer compleet. U bent in staat om in een paar minuten inzicht en overzicht te krijgen in uw hele waterbeheergebied, waardoor u nog meer ‘in control’ bent. H2gO6 maakt gebruik van bestaande technieken. Alle huidige functionaliteiten zijn binnen het systeem geïntegreerd, maar zijn enkele zaken toegevoegd en bestaande items significant veranderd. Hieronder staan een aantal van de belangrijkste wijzigingen.

Het nieuwe uiterlijk van H2gO6
Eén van de wijzigingen die het meest opvalt is de nieuwe look en feel van de interface, waaronder het menu en het toepassen van symbolen. Met de aanpassingen is het gebruik van het systeem helder en intuïtief. Met H2gO6 krijgt u met minder klikken, sneller toegang tot de juiste gegevens en deze snel inzichtelijk. Hierbij werkt de toegepaste techniek altijd in belang van u als gebruiker. Door de toegepaste symbolen is voor de gebruiker snel zichtbaar welke stappen gevolgd dienen te worden.

Menu
MenuHet menu is verplaatst naar de linkerzijde van het scherm. Met symbolen is aangegeven welke functies achter de knop zitten en het hele menu is inklapbaar gemaakt. Hierdoor wordt schermruimte bespaard, waardoor meer relevante gegevens tegelijk gepresenteerd worden.

Maar ook de indeling van H2gO is verbeterd. Nieuwe alarmmeldingen worden als een rood item bij het symbool weergegeven. Ditzelfde geldt voor de berichten die, bijvoorbeeld door de beheerder, via de applicatie gestuurd worden te ontvangen. Met de nieuwe structuur is nu ook direct inzichtelijk welk meetnet actief is en dus ook in welke meetnet op dat moment gewerkt wordt. Handig is, dat de locatielijst makkelijk benaderbaar is en het instellen van een filter met slechts een paar klikken gedaan kan worden.

Dashboard
Een andere belangrijke toevoeging in H2gO6 is het dashboard. Hier worden in grafieken en tabellen items getoond, waarmee u snel inzicht krijgt in de meest urgente zaken binnen uw stelsel. Wilt u een overzicht van het aantal alarmen gesorteerd opAlarm prioriteit? Of het aantal communicatie alarmen per week? Door ´widgets´ toe te voegen, bepaalt u zelf welke dashboarditems u te zien krijgt. Ook heeft u mogelijkheid om de items te verslepen, groter of kleiner te maken en zo het dashboard naar eigen inzicht in te delen. Een flexibele manier om snel en efficiënt een overzicht te krijgen van uw belangrijkste gegevens.

Dashboard

Analyse module
AnalyseOm met H2gO6 sneller inzicht te krijgen in de data die u vergaard, heeft I-Real een analyse module toegevoegd. U kunt hier diverse datasheets gebruiken, om uw data te analyseren. Wilt u zien welke overstort het vaakst geactiveerd is? Of in één overzicht zien welke alarmen, waar gegenereerd zijn? De nieuwe analyse module kunt u zelf beheren welke gegevens u wilt analyseren.

Waarom deze release?
Met H2gO6 biedt I-Real u de mogelijkheid om meer grip op uw objecten in de publieke infrastructuur te krijgen. In de afgelopen jaren is H2gO steeds verder uitgebreid, waardoor de applicatie wordt gezien als één van de beste, onafhankelijke oplossing, onder andere voor optimaal waterbeheer. De wijzigingen maken H2gO nog beter geschikt voor gebruik op onder andere een hybride (touch)laptop en tablet.

De ontwikkelingen op het gebied van Internet of Things (IoT) gaan snel en worden beïnvloed door onder andere nieuwe technische mogelijkheden en marktveranderingen. Door te luisteren naar onze gebruikers en technische ontwikkelingen in andere sectoren toe te passen, hebben we een nieuwe dimensie toegevoegd in H2gO. Zo kunt u uw publieke infrastructuur nog beter beheren.

Terug naar overzicht

"Wij geven onze klanten overzicht
en grip op hun infrastructuur"

Ook grip op uw
infrastructuur?

Bel ons op 0314 366 600

Stuur ons een e-mail
Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98