Klant

Logo Waterschap De Dommel

 

Uitdaging

Eén van de gebruikers van de  RealSense 10 dataloggers van I-Real is waterschap De Dommel. Zij zetten de loggers in voor niveaumetingen, debietmetingen en neerslag. “Het meetnet bij De Dommel bestaat inmiddels uit ruim 350 loggers en sensoren. 90% hiervan bestaat uit niveau meetpunten. Dit geeft aan dat we erg tevreden zijn met de RealSense 10 loggers. De loggers meten ook troebelheid, geleidbaarheid en temperatuur”, zegt Geert van Mill van Waterschap De Dommel.

Oplossing

De data wordt ontsloten in een door het waterschap zelf ontwikkeld systeem. Hieruit blijkt de systeem-onafhankelijkheid van de loggers. Het koppelen met andere systemen vormt voor de loggers geen probleem. Van Mill: “Met ons eigen systeem kunnen we alle eigenschappen, de locatie en typen loggers beheren. Ook kunnen we geschakelde acties inplannen. Uit het systeem komt één keer per dag een rapportage, waarmee we ons rioolstelsel en overstorten kunnen monitoren.”

"Het meetnet bij De Dommel draait inmiddels al jaren en bestaat uit ruim 350 loggers en sensoren. Dit geeft aan dat we erg tevreden zijn met de RealSense 10 loggers"

Geert van Mil - Waterschap De Dommel

Meer informatie? Neem contact op!

Stuur ons een e-mail Of bel 0314 366 600

Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98