RealM2M Energy

Realtime meetdata voor grootverbruikers
RealM2M Energy, EMS, Energie management software, energie, energiemanagementGrootverbruikers van energie hebben vaak onvoldoende inzicht in hun energieverbruik en/of -opbrengsten. Het is dan ook niet altijd even simpel om snel een overzicht te krijgen wanneer er veel energie verbruikt of opgewekt wordt. Met RealM2M Energy heeft u als grootverbruiker van energie de beschikking over actuele informatie van alle aangesloten meetvoorzieningen. Zo wordt vanuit één systeem de alarmering, aansturing en monitoring van de meetvoorzieningen worden verzorgd en managed u realtime uw energieverbruik

Voor het automatisch binnenhalen van de gegevens levert I-Real een modem die op verzoek van de grootverbruiker wordt geïnstalleerd en aangesloten op een digitale meter. Dit zijn zowel verbruiks- als productiemeters. De verbruikswaarden worden gepushed naar de applicatie. De gegevens worden door de software automatisch ingelezen en kunnen online geraadpleegd worden in het bestaande energie-beheersysteem van de klant.

Doordat de applicatie als webservice draait, is de software te integreren in bestaande monitoringsystemen. Dit maakt het systeem leveranciersonafhankelijk en toegankelijk vanaf alle bestaande platformen.

Meer informatie? Neem contact op!

Stuur ons een e-mail Of bel 0314 366 600

Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98