Efficiënt verkeersmanagement

Efficiënt verkeersmanagement wordt steeds belangrijker. Het alsmaar toenemende verkeer moet via de juiste wegen door de dorps- en stadskernen geleid worden. De behoefte aan een veilige leefomgeving, betere verkeersdoorstroming en oplossingen voor de parkeerproblematiek wordt steeds groter. Daarmee wordt ook de behoefte om alle geautomatiseerde verkeersobjecten vanuit een centraal systeem te beheren groter. Het verkeersmanagementsysteem RealM2M Traffic kan u dit bieden. Met dit systeem kunt u verkeersinstallaties op afstand monitoren, besturen, beheren en managen. Het systeem voorziet u van de juiste data en informatie om optimaal verkeersmanagement mogelijk te maken.
Wij bieden u een verkeersmanagementsysteem voor het aan het centraal monitoren, aansturen en beheren van onder andere

  • Verkeersregelinstallaties (VRI’s)
  • Openbare Verlichting
  • Parkeer Route Informatie Systemen (PRIS)
  • Dynamisch Route Informatie Panelen (DRIP)
  • Toegangspoorten

 

Verkeersregelinstallatie, VRIOpenbare verlichting, OVPRIS

Meer informatie? Neem contact op!

Stuur ons een e-mail Of bel 0314 366 600

Hoe werkt het? Automatisch!

RealM2M Traffic kan als individueel systeem worden ingezet, maar ook als totaal dynamisch verkeersmanagement systeem (DVM). Een groot voordeel is dat informatie voor zowel het inwinnen, bewerken, sturen als ook het managen van alle soorten verkeersinstallaties in één centraal systeem beschikbaar is.

Het verkeersmanagementsysteem van I-Real werkt als volgt:

1
Uw infrastructuur
1 Uw infrastructuur
Met het verkeersmanagement systeem van I-Real kunt u uw bestaande en/of nieuwe infrastructuur uit de openbare ruimte/verkeer beheren. Denk hierbij aan Verkeersregelinstallaties, Dynamische (Parkeer)Route Informatie Systemen (PRIS/DRIP) en uw openbare verlichting. Door de open protocollen kunt u ook koppelingen maken met (software)systemen van derden.
2
Meten en uitlezen op afstand
2 Meten en uitlezen op afstand
Afhankelijk van het type systeem worden bijvoorbeeld aantallen auto´s per garage geteld (PRIS) of kruispunten met verkeerslichten beheerd (VRI). Dit gebeurt op afstand, via een GSM verbinding tussen uw verkeersobjecten en het verkeersmanagement systeem. De informatie wordt automatisch geïmporteerd in het verkeersmanagementsysteem.
3
Veilig toegang via uw browser
3 Veilig toegang via uw browser
Het systeem is volledig webbased en werkt op alle gangbare platformen. Hierdoor heeft u altijd en overal toegang tot uw gegevens en systemen. Zo kunt u direct ingrijpen mocht dit nodig zijn of kunt u real-time wijzigingen aanbrengen in uw parkeerroute.
4
Altijd overzicht en controle
4 Altijd overzicht en controle
Met de informatie en data die in het systeem beschikbaar zijn heeft u volledig inzicht en controle over de verkeersdrukte. Zo kunt u piekmomenten in verkeersdrukte herkennen en analyseren. De beschikbare informatie wordt gepresenteerd in overzichtelijke schema’s en weergegeven op kaarten van uw eigen omgeving.
5
Aansturen
5 Aansturen
De basis van het systeem is het aansturen van de - dynamische – objecten. Doordat de verkeerssystemen op afstand zijn te beheren is ook analyse van de verkeersdrukte mogelijk. De informatie van de verschillende installaties kunnen met elkaar worden gecombineerd. Zo kan informatie uit een VRI worden gebruikt om de openbare verlichting dynamisch te dimmen of VRI’s afstemmen op de uitstroom van auto’s uit een parkeergarage.

Succesverhalen in praktijk

Interessante artikelen voor u

Meer informatie? Neem contact op!

Stuur ons een e-mail Of bel 0314 366 600

Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98