Diensten & Service

Diensten en servicesI-Real biedt u graag een totaalconcept. Dat betekent dat wij , naast onze soft- en hardware oplossingen, u ook met goede service en aanvullende diensten willen bedienen. Service en onderhoud aan software, technische architectuur en meet- en regelinstallaties is van cruciaal belang om de continuïteit van het gehele systeem te kunnen waarborgen.

Servicedesk
I-Real beschikt over een professionele servicedesk voor eerstelijns hulp bij (technische) vragen of meldingen. Binnen kantoortijden is er altijd een servicemedewerker beschikbaar die u te woord staat.
De servicedesk is 24 uur per dag telefonisch bereikbaar via een direct nummer: 0315-200031 of op servicedesk@i-real.nl.

24/7 support
Servicedesk-2Buiten kantoortijden wordt u doorgeschakeld naar de storingsdienst van I-Real. Alle binnenkomende meldingen worden in ons Meldingensysteem vastgelegd. De melding wordt afhankelijk van SLA overeenkomst, geclassificeerd en toegewezen aan een medewerker. Met een workflow procedure wordt de voortgang van meldingen gevolgd. Hiermee wordt voorkomen dat een melding niet tijdig wordt opgevolgd of afgehandeld. Via remote support software biedt I-Real ondersteuning op afstand. Dit is erg praktisch bij vragen en ondersteuning van gebruikers.

Aanvullende diensten
Naast Service & Support bieden wij u een aantal diensten die het gebruik van onze oplossingen op lange termijn nog efficiënter te maken. Denk hierbij aan:

  • Het onderhouden van peilbuizen en meetsysteem
  • Het ijken van sensoren
  • Het inmeten van pompputten en randvoorzieningen

Onderhouden peilbuizen en meetsysteem
Onze meetsystemen kunnen ingezet worden voor vele toepassingen. Schade aan het meetsysteem (logger en/of sensor) door vandalisme of natuurinvloeden zijn niet altijd te voorkomen. Tijdens periodiek onderhoud aan de loggers en sensoren worden de peilbuizen of boorgaten leeggepompt en worden de meetapparatuur, peilbuis en omgeving schoongemaakt. Afhankelijk van het soort meetsysteem is dit ook vaak het moment om de batterij (preventief) te verwisselen.

IJken sensoren
Onze medewerkers installeren maandelijks niet alleen vele sensoren voor grond- en oppervlaktewater monitoring, maar ook in rioolgemalen, randvoorzieningen en overstortlocaties. Het is een bekend gegeven dat sensoren, ongeacht welk merk, op den duur kunnen gaan verlopen. Dit houdt in dat de nauwkeurigheid van de meting na verloop van tijd afneemt. Daarom bezoeken wij periodiek de meetpunten voor u en worden sensoren opnieuw gekalibreerd.

Inmeten pompputten en randvoorzieningen
Voor het inrichten van H2gO, maar ook het correct installeren van loggers en meetsystemen is het van belang dat u in het bezit bent van de juiste maatvoering van pompputten en randvoorzieningen. In de praktijk blijkt vaak dat de maatvoering niet (volledig) voorhanden, of verouderd is. I-Real kan voor de start van uw project alle (relevante) locaties inmeten. Zo loopt u geen vertraging op en bent u verzekert van een correcte installatie.

Meer informatie? Neem contact op!

Stuur ons een e-mail Of bel 0314 366 600

Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98