De Smart Watermanagement oplossing bestaat uit diverse onderdelen, zowel software- als hardwarematig. Alle oplossingen zijn volledig schaalbaar en modulair van opbouw. Het systeem is merk- en leveranciersonafhankelijk en ontwikkeld volgens de laatste standaarden.
 

1
Uw infrastructuur
1 Uw infrastructuur
Met het Smart Watermanagement Systeem kunt u diverse waterobjecten beheren. Denk hierbij aan afvalwatersystemen als gemalen, overstorten, bergbezinkvoorzieningen of oppervlaktewatersystemen als stuwen en sluizen. Het systeem is merkonafhankelijk en kan aangesloten worden op bestaande systemen.
2
Meten en uitlezen op afstand
2 Meten en uitlezen op afstand
Onze software communiceert op afstand met vrijwel alle objecten binnen uw infrastructuur. Maar desgewenst leveren we ook sensoren, PLC's en modems. Communicatie op afstand met de waterobjecten verloopt via beveiligde bedrade en draadloze netwerken. Koppelingen met de hardware geschied via open protocollen, waardoor het direct, zonder tussenkomst van extra apparatuur of externe hoofdpost, kan 'praten' met de bestaande apparatuur in het veld.
3
Veilig toegang via uw browser
3 Veilig toegang via uw browser
Om de applicatie te gebruiken heeft u alleen een webbrowser en een internetverbinding nodig. Wij maken gebruik van de SSL-techniek, waardoor uw gegevens betrouwbaar en veilig via het internet worden gestuurd. U heeft dus altijd veilig toegang tot uw gegevens. Tevens kunt u zelf bepalen wie toegang krijgt tot de gegevens. Gebruikersrechten zijn namelijk vrij te definiëren, zodat u ook externen (zoals onderhoudspartijen) -beperkt- toegang kunt geven.
4
Altijd overzicht en controle
4 Altijd overzicht en controle
Door de volledig automatische controle heeft u altijd de beschikking over betrouwbare data. De data vormen een bron van informatie voor het analyseren en optimaliseren van de (afval)waterketen. Door de beschikbaarheid van een mobiele app, is het gebruik van de hoofdpost platform en locatie onafhankelijk. De gegevens worden in de software verwerkt en vertaald naar leesbare grafieken en slimme overzichten. Binnen een samenwerkingsverband kunt u ook gebruik maken van de data van omliggende gemeente en/of de hoofdpost van het waterschap.
5
Aansturen en beheren op afstand
5 Aansturen en beheren op afstand
Doordat het systeem tweezijdig kan communiceren met de waterobjecten in het veld, kunnen deze op afstand uitgelezen en aangestuurd worden. Zo zijn pompen in- of uit te schakelen en te resetten en kunt u vanuit de software onder andere sluizen en stuwen bedienen. Door alle objecten via het Smart Watermanagement systeem aan elkaar te koppelen, zorgen procedures ervoor dat de waterketen efficiënt (automatisch) wordt aangestuurd.

Meer informatie? Neem contact op!

Stuur ons een e-mail Of bel 0314 366 600

Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98