Sensor of logger?

Drukriool besturing

Complete besturing voor drukriolering, inclusief binnen- en buitenkast. Hiervoor wordt in de regel een PLC ingezet. De besturing en monitoring van de PLC's en drukrioolpompen wordt gedaan vanuit de H2gO hoofdpost

SPIN ModemPLC

SPIN -Systeem Programmeerbaar In Netwerk – is specifiek geschikt voor de besturing van drukrioolgemalen. Het is een veelzijdige, zeer gunstig geprijsde besturingsunit die vrij configureerbaar is binnen alle typen hardware en telemetrie. De SPIN is in iedere besturingskast te integreren. De unit communiceert via het LoRa-netwerk. Hierdoor heeft u altijd bereik en lage communicatiekosten.

2G/3G ADSL GPRS LoRa

Compatible met:

H2gO

H2gO LoggerModemPLCSensor

H2gO is ontwikkeld voor real time monitoring, besturing en alarmering van uw complete waterinfrastructuur. H2gO is een webhoofdpost, overal toegankelijk via internet en volledig afgestemd op de meest actuele standaarden in de watersector. Met H2gO kunt u installaties en machines in het veld op afstand beheren, monitoren en besturen. Tevens beschikt H2gO over mogelijkheden om de operationele bedrijfsvoering efficiënter te laten verlopen. Het betreft voornamelijk procesautomatisering en open telemetrie voor afvalwaterbeheer, drinkwaterbeheer, hemelwaterbeheer, oppervlaktewaterbeheer en grondwatermonitoring bij gemeenten, provincies, waterschappen, drinkwaterbedrijven en toeleveranciers.

Lees meer over H2gO

Geschikt voor:

Geen toepassingen gevonden

Maak gebruik van een ander filter of neem contact met ons op.

Meer informatie? Neem contact op!

Stuur ons een e-mail Of bel 0314 366 600

Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98