Neerslag

Neerslagmeter in H2gOWilt u uw weten hoeveel regen er precies op bepaalde plekken in uw beheergebied valt? Of wilt u ook hagel en sneeuw monitoren, samengevat als neerslag?
Voor het meten en monitoren van regen/neerslag en alle andere toepassingen binnen het (afval)waterdomein heeft I-Real een oplossing. I-Real’s H2gO software portal wordt gebruikt als een hoofdpost, waarbij data uit allerlei objecten in het veld of uit een andere hoofdpost, visueel wordt weergegeven. Het systeem geeft de data in overzichtelijke grafieken weer. Naast de software leveren wij ook dataloggers en sensoren voor data-acquisitie. Tevens programmeren wij PLC’s voor de besturing en monitoring van onder andere rioolgemalen.

Bekijk hieronder de diverse hardware die wij inzetten voor de monitoring van neerslag. Alle hardware communiceert met H2gO, of uw bestaande hoofdpost.

Sensor of logger?

Neerslag

Neerslag bestaat onder andere uit regen, sneeuw en hagel. Met de neerslagmeters van I-Real wordt lokaal de neerslag gemeten. De neerslaggegevens worden in combinatie met andere gegevens uit het afvalwaterstelsel weergegeven in H2gO of een andere hoofdpost. I-Real biedt neerslagmeters zonder en met verwarmingselement voor sneeuw en hagel. Meer over Neerslag

RealSense 4 Logger

De RealSense 4 datalogger is een snel plaatsbare telemetrische logger waarop meerdere sensoren tegelijk kunnen worden aangesloten. Via (draadloos) 3G, of bekabeld internet wordt de meetdata (meerdere malen per dag) verzonden naar een software-portal, zoals H2gO. Door 1 tot 4 configureerbare aansluitmogelijkheden is de logger geschikt voor meerdere typen sensoren en toepassingsgebieden.

2G/3G ADSL GPRS LoRa

Compatible met:

OMC Regenmeter

OMC Regenmeter Sensor

De OMC regenmeter is een zeer hoogwaardige regenmeter. De regenmeter is ontworpen om onder extreme omstandigheden, betrouwbare en nauwkeurige metingen te verrichten. Ook verkrijgbaar als neerslagmeter (met verwarmingselement).

Niveausensor expert

Niveausensor expert Sensor

Deze zeer hoogwaardige niveausensor heeft een relatieve, hydrostatische drukopnemer die voorzien is van een keramische meetcel en garandeert een hoge en duurzame meetnauwkeurigheid met minimale afwijkingen.

Niveausensor advanced

Niveausensor advanced Sensor

De advanced niveausensor heeft een relatieve, hydrostatische drukopnemer die voorzien is van een keramische meetcel. Deze nauwkeurige en duurzame sensor wordt veelal ingezet op plaatsen waar de meetfrequentie minder hoog is.

Sensoren voor waterkwaliteit

Sensoren voor waterkwaliteit Sensor

I-Real biedt diverse kwaliteitsmetingen van verschillende leveranciers. De betrouwbare en nauwkeurige sensoren zijn in veel soorten verkrijgbaar, afhankelijk van de wensen en behoeften van de gebruiker. Mogelijkheden zijn bijvoorbeeld PH-waarde, (elektrische) geleidbaarheid en troebelheid.

H2gO

H2gO LoggerModemPLCSensor

H2gO is ontwikkeld voor real time monitoring, besturing en alarmering van uw complete waterinfrastructuur. H2gO is een webhoofdpost, overal toegankelijk via internet en volledig afgestemd op de meest actuele standaarden in de watersector. Met H2gO kunt u installaties en machines in het veld op afstand beheren, monitoren en besturen. Tevens beschikt H2gO over mogelijkheden om de operationele bedrijfsvoering efficiënter te laten verlopen. Het betreft voornamelijk procesautomatisering en open telemetrie voor afvalwaterbeheer, drinkwaterbeheer, hemelwaterbeheer, oppervlaktewaterbeheer en grondwatermonitoring bij gemeenten, provincies, waterschappen, drinkwaterbedrijven en toeleveranciers.

Lees meer over H2gO

Geschikt voor:

  • Neerslag
  • Regen

Geen toepassingen gevonden

Maak gebruik van een ander filter of neem contact met ons op.

Meer informatie? Neem contact op!

Stuur ons een e-mail Of bel 0314 366 600

Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98