Verlaag uw kosten

Met de Smart Watermanagement oplossing van I-Real bent u niet gebonden aan bepaalde merken en zijn koppelingen met bestaande installaties in het veld mogelijk. Door alle soorten waterobjecten onder te brengen in één telemetriesysteem krijgt u meer inzicht in de prestaties van de waterketen, wat leidt tot efficiënt beheer en het uit- of afstellen van investeringen.

Verbeter duurzaamheid

Smart Watermanagement bevordert duurzame investeringen door doelmatiger waterketenbeheer. Met slimme besturingsprogramma’s en realtime control bespaart u energie en wordt (afval)water op straat zoveel mogelijk voorkomen.

Verbeter kwaliteit

U bent in staat om op basis van data problemen sneller op te sporen en structureel op te lossen. Door slimme technieken en rapportages in te zetten bent u in staat om efficiënt te reageren en de kwaliteit te verbeteren.

Verhoog en waarborg de kennis

Inhoudelijk goede kennis van het werkelijke functioneren van de systemen in uw omgeving is noodzakelijk om de doelmatigheid van de waterketen te verbeteren met behoud van kwaliteit. Met Smart Watermanagement verhoogt u de kennis van u en de verantwoordelijken in uw regio en wordt deze gewaarborgd door het centraal vast te leggen.

I-Real en watermanagement

Bekijk de animatie

Voordelen

  • Volledig inzicht in prestaties van waterketen
  • Kwaliteitsverbetering van waterstelsel
  • Investeren op basis van feiten
  • Optimaliseren van huidige water-infrastructuur
  • Sneller en structureel oplossen van problemen op basis van data
  • Doelmatigheid van de waterketen verbeteren
  • Kennis verhogen en waarborgen

Meer informatie? Neem contact op!

Stuur ons een e-mail Of bel 0314 366 600

Nederlands Deutsch English
KVK Arnhem 09182897 IBAN NL05 RABO 0337 2678 98