Op 23 juni a.s. staan wij samen met onze zuster DataQuint op de Waterinfodag in Den Bosch! De Waterinfodag is een congres, beurs en een ontmoetingsdag. De Waterinfodag wordt al sinds 2009 georganiseerd en is bedoeld voor medewerkers van waterschappen, Rijkswaterstaat, provincies, gemeenten, drinkwaterbedrijven, bedrijven en studenten. Bij DataQuint en I-Real maken wij het beheer van de waterketen en de openbare ruimte steeds een stukje slimmer. We delen onze ervaring en kennis op dit vakgebied graag en staan daarom ook dit jaar weer op de Waterinfodag.

Congres

Op het programma van het congres staan sprekers van oa. Waterschapshuis, Rijkswaterstaat, Waterschap Limburg, STOWA, KNMI en vele andere uit het bedrijfsleven en kennisorganisaties.

Ook Almar van Kesteren zal tussen 14:30 – 15:00 spreken in het Streamtheater spreken. Tijdens deze sessie neemt Almar je mee in de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van IBAK web files. De tijd van je inspectie data aanleveren op USB stick is voorbij. Nu kun je inspectie en videodata rechtstreeks aanleveren en plaats onafhankelijk inzien in de Rioolviewer. Kennis delen staat hoog in ons vaandel. Om die reden nemen wij tevens actief deel aan dit congres.

Combi stand

Bezoek onze gecombineerde standplaats, 3 op de Waterinfodag en bekijk welke mogelijkheden de Rioolviewer jou biedt. Een tipje van de sluier: In de nieuwste update van de Rioolviewer van DataQuint kun je je nu in jouw browser eenvoudig navigeren in een 360° view door de gehele rioolinspectie. Het is de Google Streetview van de rioolinspecties!

Wij zullen je zal meer laten zien over het verbinden van mensen, installaties en sensoren met intelligente software voor integraal en efficiënt beheer. Met de Smart Watermanagement systemen van I-Real ben je in staat om de gehele waterketen op afstand (telemetrisch) te monitoren, besturen, beheren én managen. Dit kan voor jouw eigen organisatie, maar ook in regionaal verband. We gaan graag in gesprek over de nieuwe ontwikkelingen binnen ons H2Go pakket.

Kom op 23 juni a.s. ook naar de 1931 Congrescentrum Brabanthallen in Den Bosch en we zien je graag op onze stand en om 14:00 uur in het Streamtheater.