Na 2 jaar van vele online meetings, was het op 24 november 2022 weer tijd om elkaar live te ontmoeten. Daarom organiseerde we speciaal voor de klanten van Mous Waterbeheer en I-Real een Klanten dag. En wat hadden we er zin in!

 

Inspiratie

Deze klanten dag stond in het thema van de GWSW standaard en het datagedreven werken. Daarnaast vonden we het vanuit Mous en I-Real belangrijk om onze samenwerking en de overname van het technisch beheer door Mous Waterbeheer nogmaals toe te lichten en eventuele vragen die er nog waren hierover persoonlijk te kunnen beantwoorden.

Programma

We mochten onze klanten verwelkomen op het onlangs prachtig verbouwde Fort de Gagel in Utrecht. Vanaf 12:45u was iedereen welkom, waarna we om 13:10u begonnen met het programma. We starten met een plenaire sessie door Hidde Kriele, Jan Peter Reumerman en Eric Oosterom van Stichting RIONED. Na deze uitvoerige toelichting op de samenwerking tussen Mous Waterbeheer en I-Real kon men twee workshops volgen. Jacob Groenveld van Mous Waterbeheer gaf een workshop: Technische functionaliteiten voor beheer van uw areaal en René Kroes product-owner bij I-Real gaf een workshop: Waarde creëren met data.

Natuurlijk was er om 16:00u tijd om gezamenlijk af te sluiten met een informele borrel. Tijdens de borrel heeft de exploitant ons ook meegenomen in de historie van het Fort de Gagel sinds 1819.

 

Sfeerimpressie

Bekijk hieronder de aftermovie en krijg een indruk van de informele sfeer van onze klanten dag.