Met ingang van 1 oktober 2022 zal I-Real haar technische servicewerkzaamheden, die niet software gerelateerd zijn, overdragen aan Mous Waterbeheer.

Als expert op het gebied van waterbeheer neemt Mous Waterbeheer alle service-, onderhouds-, logger- en PLC-contracten over van I-Real. Dit houdt in dat ook de hieruit voortvloeiende onderhouds-werkzaamheden, de (juridische) verantwoordelijkheden en het betrokken I-Real personeel naar Mous Waterbeheer zullen overgaan.

Wat betekent dit voor mij als klant van I-Real?

Als bestaande klant blijft u voor uw software-oplossing (H2gO) natuurlijk gewoon in contact met zowel uw bestaande service-medewerkers als uw vertrouwde Account Manager van I-Real.

Voor wat betreft het service- en onderhoudsdeel (hardware) van uw bestaande contract, neemt Mous Waterbeheer zowel de operationele als juridische verantwoordelijkheden over.

Mous Waterbeheer is een gerenommeerde naam in de waterbranche en een jarenlange samenwerkingspartner van I-Real. Hun kwalitatieve, menselijke aanpak in combinatie met het zetten van de juiste focus voor beide bedrijven, heeft de doorslag gegeven voor deze overname. I-Real draagt haar klanten met het volle vertrouwen over aan Mous Waterbeheer voor deze onderdelen.

Aangezien verandering vaak veel vragen met zich meebrengt, hebben wij in de bijlage van deze brief alvast een eerste overzicht van de meestgestelde vragen voor u beantwoord. Mocht u na het lezen hiervan nog vragen hebben die onbeantwoord blijven, aarzel dan niet contact met ons op te nemen.

Wij kijken er naar uit om de komende jaren nog veel intensiever met u in contact te komen, om onze software, samen met u, op de juiste manier door te blijven ontwikkelen

I-Real en Mous Waterbeheer hebben de afgelopen jaren een warme relatie onderhouden. In de onderlinge gesprekken kwam bij beide partijen steeds meer de wens, om zich te kunnen focussen op de kern-activiteiten van de organisatie: waar zit nou onze expertise? I-Real heeft deze keuze een aantal jaren geleden gemaakt, door zich aan te sluiten bij de Conxillium-groep: software is de focus. Voor Mous Waterbeheer ligt deze focus juist bij installaties, onderhoud en PLC (v.w.b. hardware) van het waterbeheer.

Mous Waterbeheer is specialist in installaties, onderhoud en PLC-omgevingen en is een vertrouwde naam in de markt van waterbeheer. Tevens is Mous Waterbeheer al jarenlang een vertrouwde business partner van I-Real. Factoren om een overname tot stand te laten komen, waren de gemeenschappelijke behoefte om meer focus te hebben op de core-bedrijfsactiviteit van beide bedrijven, dezelfde instelling in het nastreven van een hoogwaardig kwalitatieve serviceverlening naar klanten en de focus op het centraal zetten van de mens (zowel extern als intern). I-Real is ervan overtuigd dat zij haar klanten met een gerust hart kan overdragen aan de expertise van de medewerkers van Mous Waterbeheer